Tjenester 

Alt indenfor facaderenovering

Giv din facade et nyt liv og længere levetid.

Facaderenovering dækker over mange forskellige murerbegreber :

Der kan udføres fugning og omfugning af murværk 

Det kan bestå af udskiftning af ståltegl, dvs. nye overliggere henover vinduer og døre.

Det kan være revner i murværket. Er der mange smårevner i muren eller er pudsen meget beskadiget, kan et armeringsnet forstærke muren og lukke revnerne. Opdager du en revne, der er bredere end en ½ cm eller mere og som hurtigt bliver længere og bredere, er det vigtigt at du kontakter din murer. Det kan desværre hurtigt går hen og blive en dyr affære, hvis ikke det bliver udbedret i tide.

Vandskuring og filtsning er hvor muren påføres et tyndt mørtellag og det overskydende mørtel fjernes med et stålbræt eller en murske. 

Kælderrenovering

Er der eksempelvis fugt i din kælderen og skaller dine vægge af, er det er vigtigt at få udbedret, da det kan skabe problemer og svække husets fundament og give helbredsmæssige problemer i form af skimmelsvamp.

Der kan være flere oversager til at der er fugt i kælderen og det er derfor vigtig i første omgang, at få konstateret hvor synderen er. 

Det kan være et sprunget vandrør, for lidt isolering så der dannes kondens på indersiden eller det kan komme udefra, hvis huset ligger lidt lavt ift. det omkringliggende terræn og dette kan kræve et omfangsdræn.

Så før man påbegynder den helt store renovering skal kilden til problemet findes, for ellers vil det bliver et evighedsprojekt som kun bliver halvt løst og ingen ende vil tage og det er på ingen tilfredsstillende.

Tagrenovering

Kan dit tag ikke længere holde tæt kan en under- eller overstrygning være det der kan løse problemet.

Understrygningen bliver lavet fra indersiden af loftet, hvor en overstrygning foretages udefra.

Resultatet er tætte samlinger som modstår blæst, vind og vådt vejr samt holder på varmen og mindsker varmeforbruget.

Badeværelse og køkken

Står du overfor et ønske om at få et nyt badeværelse eller køkken. Eller få frisket det gamle op. Så kan jeg varmt anbefale, at du kigger på mine 'Projekter' da jeg igennem årene har udført ganske mange. 

Er du i tvivl om indretningen, findes der nogle fine hjælpeprogrammer til at indrette både badeværelser og køkkener. 

Ofte har de forskellige bad- og køkkenproducenter tilknyttet et tegneprogram til deres hjemmeside som man nemt kan bruge.

Jeg kan anbefale at man går ind på deres sider og bliver inspireret og får en idé til hvordan ens badeværelse eller køkken vil folde sig ud 1 :til 1  

God fornøjelse :)

Afretning og støbning af gulv

Er dit underlag for nyt gulv ujævnt.

For at opnå et flot slutresultat og undgå skævheder og hulrum når det færdige gulv skal lægges, bør man overveje om man ikke skulle kigge på underlaget inden. Et ujævnt underlag skaber blot problemer længere henne i forløbet og resultatet bliver ofte derefter.

Er du i tvivl, så lad mig kigge på det og se om det vil giver problemer fremadrettet. Jeg giver jeg gerne et bud på om der støbes nyt eller om det blot skal det rettes op.

Rå New Yorker væg

Murstenenes rustikke og rå, men alligevel elegante udtryk emmer af stil og klasse. Ofte er stenene kun omkring 15 mm tykke.. De monters med fliseklæber. Skallerne kan enten købes færdige eller de kan  skæres af gamle mursten eller andre sten som du vælger.

De kan også fås hvor de allrede er limet på et system - net eller plade - hvorefter de monteres på væggen. Resultatet er en flot rå væg.

Man kan også få disse skaller  i en 'Stone' udgave som er af natursten. Hvilket giver et endnu mere rustikt udtryk.

Hvis boligen skal energirenoveres, findes der  også teglskaller med facadeisolering, til udvendig brug. Det giver en smuk murstens facade samtidig med at huset energioptimeres.

Alt i murerarbejde

Garage, murværk, fliser/klinker, facaderenovering, tagarbejde, trapper, renovering, facade isolering, badeværelser, bærende vægge, vandskuring, omfugning, tagarbejde, om- og tilbygning. 

© 2023 Murermester Peer Gravsen
Alle rettigheder forbeholdes
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis!